L’Elisabet Regué…

el

La sessió plenària d’aquest divendres serà diferent a les que he assistit com a públic durant els últims dos anys. L’Elisabet Regué dimiteix del seu càrrec de regidora i jo n’assumiré el seu relleu polític al llarg de les pròximes setmanes.

La relació amb l’Elisabet ve de lluny i en els últims anys s’ha confinat una relació d’amistat molt estreta i entranyable. L’any 1996 vaig començar, conjuntament amb altres joves de Sant Joan, a col·laborar amb el grup Esplai Somnis, moment en el qual en  Xevi Sala, l’Elisabet Regué i altres membres del grup d’esplai buscaven un relleu jove que assumís les regnes de l’entitat que varen crear l’any 1993. Durant un temps varem treballar tots plegats i he de dir que l’Elisabet tenia el caràcter contundent i persuasiu, que lligat a les bones idees que suggeria va permetre organitzar activitats que encara avui perduren i son un referent de la pròpia entitat i dels joves de Sant Joan de les Abadesses.

El novembre del 2006 em vaig reunir diverses vegades amb en Carles Bassaganya i l’Elisabet Regué per tal d’acabar formant part del projecte d’Esquerra Republicana de Catalunya pels comicis de l’any 2007 i des d’aquell moment és quan començo a conèixer una Elisabet Regué francament entranyable, passional i amb idees de projecció per Sant Joan més que òptimes. Un persona que transmetia la il·lusió de treballar pel nostre poble a tots i a cada un dels que varem conformar la llista electoral.

Aquella il·lusió es va esquerdar el diumenge 27 de maig del 2007, quan el partit dels Socialistes santjoanins va guanyar, per majoria absoluta, les eleccions municipals i Esquerra va passar a l’oposició. Va ser un cop dur tant pels membres de la llista electoral, com per totes aquelles persones que ens varen confiar el seu vot. El dilluns següent vaig anar a veure l’Elisabet al despatx d’alcaldia de l’ajuntament i varem tenir un interessant intercanvi d’opinions polítiques i personals que varen marcar l’inici de la bona amistat que s’ha anat gestant durant aquests últims dos anys.

El proper divendres l’Elisabet Regué dimitirà del seu càrrec regidora després de més de deu anys dedicada a la primera línia de la política local. Em toca assumir-ne el relleu i aquest fet em provoca una doble sensació; per una banda, la nostàlgia de no poder compartir i de no poder treballar amb ella a primera línia de la política de Sant Joan. I  per altra, l’orgull d’ocupar el càrrec de regidor. Responsabilitat que tot i ser a l’oposició em permetrà treballar per millorar diversos aspectes del meu poble.

Elisabet, espero que la data d’avui només correspongui a un parèntesis en el nostre treballar conjunt per Sant Joan! Molta sort i moltes gràcies per la feina feta!

Publicat al www.cityblocs.cat al 24 de novembre del 2009.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s