No tots són iguals!

Els mitjans de comunicació s’han nodrit, al llarg de les últimes setmanes, de la simbiosi de dos factors clau per copsar l’atenció mediàtica: la política i la corrupció.

 
La corrupció i els polítics corruptes s’han de castigar, no es pot permetre que aquells a qui la ciutadania, mitjançant un acte democràtic, ha votat i els hi ha cedit la seva confiança per tal que prenguin les decisions pertinents en benefici de tots i totes, s’apropiïn dels nostres béns comuns.
 
La presumpta actuació corrupta d’aquells que en algun moment han ostentat càrrecs públics, com poden ser l’actual alcalde socialista de Santa Coloma de Gramanet, Bartomeu Muñoz, i d’altres, que van ser alts càrrecs durant el govern Pujol, concretament Macià Alavedra i Lluís Prenafeta ajuden al desencís general vers la política per part de la població. Aquestes actuacions provoquen una pèrdua de la confiança en el sistema polític i situen a un sac fosc i dubtós a tota persona que s’hagi involucrat en aquest món amb un únic objectiu; la millora i l’avenç del dia a dia de la ciutadania i del país.
 
Sempre he pensat, encara crec i vull continuar creient que queda una àmplia majoria de persones, ja sigui a nivell local, comarcal o nacional, que el seu únic objectiu es treballar pel seu poble, comarca i país. Dones i homes que dediquen moltes hores, remunerades o no, a buscar i a trobar recursos que permetin millorar i solucionar la nostra societat. No tots són iguals!
 
També crec que és important destacar la funció dels alcaldesses i alcaldes, regidores i regidors, principalment dels municipis petits. Aquest col·lectiu generalment es dedica a la política a nivell vocacional, sovint sense cap mena de remuneració econòmica i, en el cas que hi sigui, és molt inferior a la despesa, moral i material, que els genera el propi càrrec. Són persones que fan mans i mànigues per conciliar la dedicació i el treball pels seus respectius municipis amb la seva vida professional, laboral i familiar. El què deia, no tots són iguals!
Publicat el 10 de novembre del 2009 a www.cityblocs.cat
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s