Esquerra Sant Joan, un nou repte.

Sergi Albrich - Menci Colomer

Fa una setmana, vaig fer front a un nou repte al ser escollit, per majoria absoluta dels assistents -14 vots a favor i cap en contra –  nou president de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Joan de les Abadesses, en substitució del primer president d’Esquerra, des de l’instauració de la democràcia, Menci Colomer, que n’ostentava el càrrec des de fa més de set anys.

A finals de la primera legislatura, l’any 2003, amb Esquerra al capdavant del consistori santjoaní, Colomer encapçala la presidència de la secció  local a fi de donar suport moral i material als grups municipals que, sota les sigles d’Esquerra, s’han anat succeïnt, fins a data d’avui, a l’ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. Suport incondicional que recolza i dóna empenta continua als companys que treballen a la primera línia de la política municipal.

Menci Colomer, durant aquests anys, du a terme una feina exemplar i  treballa per apropar la política catalana i estatal a la població a través de l’organització d’activitats – Fent Memòria -,  exposicions – 100 anys de l’Estelada – , ponències, debats i xerrades que alts dirigents del partit, com Joan Puigcercós, Marina Llansana, Josep-Lluís Carod Rovira, Enest Benach o Francesc Canet, han realitzat al  nostre local. Espai que també s’adquireix durant la seva presidència i rep el nom de “Casal Republicà Ramon Arqués”, en honor i reconeixament a l’últim alcalde santjoaní, que en nom  d’Esquerra, tingué Sant Joan de les Abadesses durant la Segona República.

A partir d’ara, conjuntament amb les persones i amics que m’acompanyen en aquesta nova etapa, continuarem treballant per donar suport al grup municipal d’Esquerra a l’ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, a l’hora que donarem a conèixer la seva feina i, també, acostarem els debats de la política catalana a la població.

S’acosten temps i dates complexes que requereixen esforç i il.lusió per treballar per un ampli i doble projecte de millora; Catalunya i Sant Joan de les Abadesses.

Un comentari Digues la teva

  1. Aleix ha dit:

    A en Menci l’hi surten flames del cap…

Deixa un comentari