Presentació pública com a candidat a l’alcaldia de Sant Joan de les Abadesses, el meu poble.

El proper dissabte dia 26 de febrer, a les sis de la tarda, a l’auditori Jaume Nunó del Centre Cívic – Palmàs, tindrà lloc la meva presentació pública com a candidat a l’alcaldia de Sant Joan de les Abadesses.

L’acte servirà per coneixem una mica més com a nou candidat d’Esquerra, a través dels ulls de persones del municipi. Conjunt de personalitats i amistats de talla diversa que formen part del teixit associatiu, empresarial i cultural de Sant Joan que em coneixen a fons i que intervindran durant l’acte. A la vegada, desgranaré els principals compromisos i directrius que abordarem jo i els meus companys de viatge al llarg de la campanya electoral i, evidentment, seran els propòsits a dur a terme i a desenvolpuar a la propera legislatura si Esquerra es decisiva després dels comicis electorals del proper diumenge 22 de maig d’enguany.

Us adjunto el fulletó que hem fet arribar a totes les llars santjoanines. Lògicament hi esteu tots convidats! Al final de l’acte hem organitzat un piscolabis per poder parlar i conversar de manera més distesa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s