Sempre hi som i sempre hi continuarem essent.

gràfic resultat eleccions municipals 2011. Font: elripolles.info

Els comicis electorals de diumenge passat varen resultar una baixada de les esquerres a tot Catalunya, acompanyada de l’ascens de les dretes més xenòfobes i anticatalanes, tant a Catalunya com a la resta de l’Estat Espanyol. A Sant Joan de les Abadesses, el resultat electoral que varem obtenir els tres grups polítics amb representació actual a l’ajuntament va quedar conformat per 7 regidors pel PSC, 2 regidors per CIU i 2 regidors per ERC.

Crec, personalment, que hem fet una molt bona campanya que ha estat sobretot respectuosa, treballada i propera, i teníem una molt bona llista. Gent compromesa amb Sant Joan i amb bones intencions. Gent que defensava – i continuarà defensant – un programa electoral agosarat que planteja un Sant Joan futur. Un compromís que pretén fer avançar Sant Joan cap a un horitzó ferm i clar, allunyat del conformisme. Una política ambiciosa, que representa una millora, un avenç i un futur per aquells que vindran, una política que portem genèticament la gent d’Esquerra.

Al llarg dels últims quatre anys hem fet una bona oposició, constructiva, fiscalitzadora i honrada. Una oposició allunyada de les males formes i tractes despectius que havia desenvolupat l’oposició al llarg dels més de trenta anys de democràcia a Sant Joan.

Tots i cada un dels membres de la candidatura i de la secció local hem treballat, ens hem acostat a la gent i hem fet arribar la nostra il•lusió a un gran nombre de vilatans. Tanmateix, la davallada del partit probablement no hi ha ajudat i cal també que fem d’autocrítica local. Així hem de continuar essent, ambiciosos i treballant per Sant Joan.

M’agradaria, com a cap de llista i president de la secció local, donar les gràcies a tots els membres de la llista per la implicació amb el projecte i per la il•lusió que hi han posat. També vull donar les gràcies a tots els que no formaven part de la llista electoral però sí del projecte, aquells que sempre hi són. I, evidentment, vull agrair el suport dels 369 santjoanins i santjoanines que ens han fet confiança, perquè sense ells no podríem continuar tenint veu amb els temes cabdals i prioritaris de Sant Joan.

A partir d’ara toca continuar treballant, cal donar suport als dos regidors aconseguits. Ells han de dur a terme una oposició constructiva i vetllar per acomplir les nostres propostes i controlar amb lupa el programa electoral del PSC, que governarà amb majoria. Un bon govern té al darrere una bona oposició. Sempre hi hem estat –SEMPRE HI SOM- i sempre hi continuarem essent.

S.Albrich - L.Pérez - J.Rota - E.Clota - J.Muro - J.Bassaganya - M.López - R.Sala - A. Fernández - E.Carbonell - J.Terrades
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s