La Virreina Espanyola

el
images
Maria de los Llanos de Luna

En un país normal i democràtic qualsevol símptoma d’enaltiment del nazisme esdevindria un greu delicte. A Espanya no,  aquí  els membres del Partido Popular es mofen dels més de cinc milions de víctimes que va provocar el Tercer Reich comparant els seus responsables amb el nacionalisme català i condecorant, a mans de la virreina espanyola, a aquells que van contribuir – els membres de la Divisón Azul – a un dels genocidis més grans i aberrants de la història.

Actitud gens estranya d’un govern absolutista fundat per un membre de l’antic règim i on els seus màxims dirigents mantenen estrets llaços familiars amb responsables de les últimes execucions franquistes. Un govern que no condemna el franquisme, és més, manté i rehabilita amb diners públics el mausoleu del dictador, no anul·la les sentències dels assassinats per la dictadura, entre ells la d’un president català escollit democràticament, no permet la llibertat d’expressió del Parlament de Catalunya, anul·lant la Declaració de Sobirania aprovada per una àmplia majoria dels nostres diputats, o bé retira la càtedra universitària d’una científica catalana, davant l’expectació internacional, pel sol fet defensar la sobirania nacional de Catalunya…

L’aprovació de l’avantprojecte de la LOMCE és l’enèsima voluntat uniformitzadora i recentralitzadora del govern espanyol. Una nova llei educativa que pretén desmantellar el procés de normalització lingüística que protegeix la llengua catalana i permet la plena coneixença del castellà. Una llei de caire predemocràtic que promociona el castellà i toca de mort la immersió lingüística amb la finalitat de minar socialment Catalunya.

L’estat espanyol ha endegat tota la seva maquinària per tal de ridiculitzar i anular l’essència catalana a fi d’eradicar de soca arrel el procés nacional. Una actitud contraposada al comportament democràtic que denota el govern britànic vers la el procés escocès, permeten el dret a decidir i establint capacitat de diàleg entre ambdues parts.

Davant d’aquesta actitud absolutista el govern català juga bé les seves cartes demostrant serenitat i saber estar a fi d’esgotar totes les etapes necessàries per tal d’obtenir el màxim reconeixement internacional de la causa catalana. Tanmateix, la paciència s’acaba i esgota llevar-se cada matí i escoltar la fatxenderia amb què es menysté Catalunya. Més aviat que tard es consultarà a la població – independentment de les regles de joc espanyoles – per tal d’obtenir un ampli suport per assolir l’Estat Català i establir una relació de veïnatge i cordialitat amb Espanya per deixar enrere 300 anys de submissió econòmica i lingüística. #tenimpressa #noupaís.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s