Objectiu: continuar treballant pel meu poble, Sant Joan.

Comissió organitzadora. E.Clota, J.Bassaganya, J.Álvarez.

El passat dissabte 25 de setembre, en una reunió interna, la militància em va escollir, per unanimitat, futur cap de llista d’Esquerra Republicana de Sant Joan de les Abadesses pels comicis municipals previstos per la propera primavera del 2011.

Assumeixo amb orgull i responsabilitat aquest nou repte. Objectiu personal que respon a la confiança atorgada per part dels companys i amics d’Esquerra de Sant Joan i esforç que comporta una important dedicació i treball personal per tal d’aportar el màxim de mi mateix, a fi de millorar molts dels aspectes del municipi que m’ha vist créixer, així com el dia a dia de tots els santjoanins i santjoanines.

Elisabet Regué - Sergi Albrich - Carles Bassaganya.

A la vegada, em sento orgullós de recollir el testimoni polític dels dos caps de llista que ha tingut, des de la instauració de la democràcia, Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Joan de les Abadesses: Carles Bassaganya i Elisabet Regué. Dues persones – dos amics – que van treballar durament i varen aportar el tot d’ells mateixos, per tal de fer avançar Sant Joan a través d’un acurat i encertat full de ruta. Ara, tinc el goig de recollir-ne l’experiència i els seus preuats consells, i a partir d’aquí marcar un nou guió a seguir on, tots i totes, hi hem de tenir cabuda.

M’il·lusiona liderar i tirar endavant un projecte que ha de respondre als interessos de tot aquells i aquelles que estimen, viuen i gaudeixen Sant Joan, en el qual tothom s’hi ha de sentir còmode i identificat. Objectius comuns que, al meu entendre, han de permetre continuar fent del nostre municipi un lloc òptim i, sobretot, millor per viure-hi amb tota la màxima plenitud dels aspectes que el defineixen com a tal.

Queda molta feina per fer per tal que Sant Joan de les Abadesses esdevingui un poble de referència a nivell turístic i cultural i s’ha de picar molta pedra per tal que Sant Joan disposi de millors serveis socio-sanitaris i educatius i s’acosti al referent industrial, que fou anys enrere, amb la important regeneració econòmica que aquest sector comporta. Sobretot tenint en compte la important situació de crisi –més de 300 aturats al nostre municipi– que estem patint actualment.

A partir d’avui mateix em toca treballar de valent per tal de dur a terme un projecte comú, on un immensa majoria de la població s’hi reflecteixi. És una tasca que requereix temps i prudència per tal d’escoltar i rebre aportacions i suggeriments de tot aquell que desitgi que Sant Joan sigui un municipi capdavanter i evolucioni positivament en un futur immediat.

Jordi Terrades - Joan Álvarez - Sergi Albrich.

Tanmateix, continuarem fiscalitzant, conjuntament amb els regidors del grup municipal Esquerra, la tasca política de l’actual equip de govern del partit dels socialistes i vetllarem per reconduir aquelles directrius no desenvolupades adequadament, com ara el futur desenvolupament urbanístic, irreal i insostenible, que s’ha aprovat recentment, la negativa de creixement de l’actual llar d’infants o la no baixada de determinats impostos, tals com l’I.B.I o el de vehicles de tracció mecànica.

Treballar per Sant Joan és un fet que mai m’ha molestat, ans al contrari, sempre – des de l’etapa en el món de l’associacionisme o ja recentment en l’àmbit polític local – ha resultat gratificant poder aportar el meu gra de sorra per tal de millorar qualsevol aspecte del meu poble. Ara no és menys i vull continuar treballant per aconseguir totes aquelles quimeres que Sant Joan es mereix, tasca que espero que s’hi sumin i recolzin el màxim de santjoanins i santjoanines, al llarg dels propers mesos.

 

*Més informació a l’entrevista realitzada, el passat 30 de setembre, per l’Ester Martí al programa el Magazín de Televisió del Ripollès:

PRIMERA PART:

SEGONA PART:

5 comentaris Digues la teva

  1. lluis riera ha dit:

    FELICITATS SERGI!!!

    1. salbrich ha dit:

      Moltes gràcies Lluís! seguim en contacte que venen mesos de molta feina!

  2. maria ha dit:

    Felicitats Sergiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!malgrat no ser del mateix color polític em sento orgullosa de tenir-te com a company de feina i amic!!!!

  3. Mireia Vilalta ha dit:

    Felicitats Sergi!
    Me n’alegro moltíssim!

    1. salbrich ha dit:

      Gràcies Mireia! A veure com va! anem parlant!

Deixa un comentari